Followers

Thursday, 14 July 2011

Siapa Followers Blog ashafanie-life ke-333??

Salam

andai sebelum ni
ashafanie teruja nak tahu followers yang ke 200 dan 300
setelah 3 jam blogwalking malam ni
bilangan followers tidak berganjak
sehingga entry ni di post
bilangan followers terkini 332
so
ashafanie sekali lagi nak kenali
followers ke 333
nombor cun
lame sangat nak tunggu followers ke 400
Esok pasti dapat ketahui siapa gerangan followers ke 333 ashafanie

ok disamping tu
apa pendapat korang kalau ashafanie
buat segmen
perghh.. segmen
macam banyak masa sangat
tapi akan buat jugak nanti
if ada yang nak join nanti

segmen yang ashafanie  fikirkan 
seakan-akan segmen dari Tia dan Gugu
dalam segmen kita sebagai owner blog 
kita dapat tahu maklumat diri followers kita
macam nama penuh, umur, negeri
lebih kurang cam tu la

so, leh bagi suggestion untuk soalan 
yang bakal di tanya
paling banyak 3 sorang boleh??
sebab ashafanie nak pilih 5 soalan terbaik
untuk segmen tu nanti
readers ashafanie pon tak seramai bloggers lain
nak bagi lebih pon tak pe soalan tu

Thanks Korang
Tanpa Korang
ashafanie tidak seghairah ini untuk menyiapkan sesuatu entry
kecuali segmen dan giveaway 
dari bloggers lain



7 comments:

Azreen Shafila Abdullah said...

sy nak j0in segmen tu boleh x? Hahahaha.meny0ng...

muz said...

semoga bertemu dengan si 333...hehe

cucu umie said...

incya-ALlah akan tibe followers yg ke-333 nty..sabar ye..

Acik said...

http://1.bp.blogspot.com/-6DTAR7nb_Lk/Th0Jl2BqlfI/AAAAAAAADTo/ZRzVROP6kog/s1600/ashafaniegif.gif
masukkan ini sebagai link banner. terai ler, kalu x dapat kasitau acik lagi ... :)
uh segmen tuh kalu soklan yg personal cam umur tuh, rasa segan ler nak join! heheheee

Shuk_ArChie said...

wah... harap ashafanie akan lebih maju (^_^)

...Minah BluR... said...

Hehe.. tu ade dah tu follower ke 333. Tahniah!

oh ye... soklan ape.. erm.. ape yg buat skunk nie. cnth cam belajar ke berkerja ke..

izatty fatihah said...

waa .. nanti ble da buat , bole la kte join =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang