Followers

Sunday, 3 July 2011

BLOG : Siapa Bakal Menjadi Followers ke 200 ^-^ ashafanie life ^-^ ??

Salam..

Tak ada story yang nak share melainkan join beberapa segmen, sorry kalau ada followers aku yang muak dengan entry aku. Apa pun TERIMA KASIH kat you all yang sudi jadi followers aku. Walaupun tak ada yang menariknya kat blog buruk aku ni. Really busy dengan study sekarang ni. Serius tak rasa sesibuk ni sepanjang bergelar pelajar. Tapi aku sedaya upaya balas kunjungan kat blog korang, follow blog korang. 

Dan berbalik kepada tajuk entry aku, sehingga entry ini di post ( 030711-02:51), jumlah followers aku 192, so siapakah yang akan menjadi followers aku ke-200. Kalau bloggers lain yang aku baca, ada yang bermurah hati nak bagi something kat followers bertuah tu, macam aku dulu dapat header kat atas tu dari sis Cunndaa. Klik SINI untuk entry berkaitan dan juga SINI. Tapi aku tak ada apa-apa nak bagi, nuffnang pon bagi aku 50 sen...haha

Mungkin aku akan post satu entry khusus untuk followers ke 200 aku. Siapakah yang bertuah...hehe.. Dapat ke esok kita kenal followers bertuah tu. 
Wait n See



Thanks For Reading

5 comments:

ashafanie said...

bila bangun pagi(09:12), Alhamdulilah, bilangan followers bertambah... need 3 followers. :-) Thanks All

Bui Idzra Ryn said...

ruginya bui x tunggu sampai 200..hik2 ^_^..

ashafanie said...

hehehe...ni msti follow dulu baru bca entry..hehe..xde rezeki kot...

thz follow my blog yg cincai ni.. :-)

NuSaNa NoSa 91 said...

dah 200 lebih.. tahniah!! ^_^

ashafanie said...

Alhamdulilah...Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang