Followers

Thursday, 14 July 2011

"Contest: Saya ada Cash RM1000..!!"

Salam

JOin contest yang di invite oleh fiQ'ra.. tuan punyer contest ni ..so, bukan hanya harus..tapi wajib tau bila dah tuan punyer invite


syarat

-  Harus follow blog fiQ'Ra & Afiq
DONE
-  Harus listkan blog fiQ'Ra di bloglist
blog ashafanie tak buat ruang untuk bloglist :-)
-  Harus ada alamat di Malaysia
pasti la kan
Kota Bharu Kelantan je
-  Harus Tag 3 rakan awak
-  Harus copy gambor duit di atas tu pada entry awak
DONE
-  Harus buat entry, tajuk "Contest: Saya ada Cash RM1000..!!"
DONE
- Last, harus tinggalkn link awk di sini
DONE after post this entry


tu baru syarat
sekarang ada tugasan tau

-List kan 2 benda yang awak nak dengan adanya cash RM1000- 

 1-i pad
2-beg i pad

___haha..berangan la bila dapat cash RM1000, semua orang bergaya dengan i pad, so teringan la jugak miliki ipad dengan harga RM1000. dengan adanya i pad, dapat online dengan mudah bila-bila masa, lagi senang nak update blog nanti..tapi macam tak cukup je bajet RM1000, tapi tak mustahil dapat memilikinya bila menurunan harga i pad dan beg i pad tu suatu hari nanti..haha___

ni jawapan ashafanie

hadiah bakal di miliki andai menang


sejak dulu memang menggemari kurma Yusuf Taiyoob. Memang tak pandang kurma lain, sebab kurma ni manis, lembut, bukan sebiji di makan, tapi 2 semasa berbuka dan 2 semasa sahur.
sekotak hanya seminggu
jimat bajet kalo dapat kurma free

Insya Allah
Selamat Menyambut Ketibaan Ramadhan


1 comment:

muz said...

saya ingat dapat duit seribu tadi...hehe semoga terpilih ye...

Segmen : Gadget Kesayanganku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang