Followers

Saturday, 9 July 2011

Siapa Followers Blog ashafanie-life ke -300??

Salam

Hari ni penat sangat, trip ke Terengganu with family. 
Keluar rumah pagi, balik malam. 
Dok atas kete pon penat jugak..
uhuk
Tapi gagahkan diri jugak post satu entry buat tatapan korang
Thanks For reading

Lepas je balik tadi, terus online, bukak google crome, bukak my blog.
Terus ke blog Freaky untuk laksanakan misi 'follow' blog yang tersenarai.
DONE follow 13 kumpulan bloggers anjuran Blog Firdaus Life
Aku pon dah pon tersenarai kat kumpulan 11
aku dah follow semua bloggers, 
tanda sokongan aku wat Freaky
korang??
laksanakan tanggungjawab anda
bantu membantu

Ok, dah nak jauh dari tujuan asal ni
aku ternanti-nanti
Siapakah Followers ke-200
Dalam masa seminggu
aku bakal kenali followers aku ke-300
hanya 5 followers lagi untuk mencapai 300
(setakat entry ni di post)
Terharunya

Insya Allah
esok bakal kita kenali
followers ke 300 tu
berkat dari segmen Freaky
Freaky lagi di sebut
jangan terbahak yer..uhuk

Ni je untuk kali ni
tapi sebelum tu
nak mintak tolong kalian
ke
SINI
untuk sokong aku dalam satu segmen
TQ


Thanks For Reading
Komen La Ciket



PRE-OWNED: BAGS & LUGGAGE

5 comments:

kotak bulat said...

nak 300 da? tahniah..sekejap je da 300.. :)

Anyyss Shuhaimi said...

tahniah! dah nak dpt 300 followers dah..:)

muz said...

aiya belum 300 lagi, saya follow je lah...hehe

Cita-Cita Si Anak Kecil

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

perfect life z said...

adui...301 la pulak...hehehe terlebih...ni datang dari segmen freaky jugak nih...group 10...SERANG!!!! thanks follow my blog

ashafanie said...

TQ all...

mana dari segmen Freaky, i dah follow semua group, if ade yg tercicir, kasi link kat sini xpe..

sorry baru balas komen kalian..
TQ spprt me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang