Followers

Thursday, 7 July 2011

Hanya 13x dapat follow blog, selebihnya ade word ........ so

Salam

Sebelum tu aku nak ucapkan
Jutaan Terima Kasih buat korang yang dah menjadi followers blog aku yang cincai ni. 
Terus terang aku cakap kat entry ni
aku belum follow back blog korang...
Perasan tak??
ada sebab..sebabnya seperti tajuk entry..hehe
Dalam satu masa hanya kurang 15 blog dapat follow..
selebihnya keluarlah 'ayat berbisa'
salah taip..bikin masalah
so,aku kena curi masa follow korang di masa lain.
Aku akan follow jugak blog korang nanti..

Ok, nak share sket...
dulu followers aku cumaaa
::under 100::


ehsan dari en.google

so, sekarang ianya bertambah saban hari. 
::up 101 ^ ::

ehsan dari en.google jugak


sangat suka sebab korang macam dah 
support aku walaupun blog ni macam tak ada arah tuju.
Bilangan followers ni bertambah pon hasil daripada kerja aku join segmen
antara segmen yang menaikkan jumlah followers aku
tentunya dari Bloggers Ben Ashaari, Firdaus Life, Ini Kisah Tia
ada beberapa lagi 
( sory tak sebut )


Bila dah banyak bilangan followers  ni
Reader pasti ada kan
paling kurang sorang

so, dalam entry ni aku nak kenal la readers aku.
boleh tak??
kalau lebih 10 readers yang  berkunjung kat komen entry ni
ade la something untuk korang nanti
kalau kurang..
abaikan je..uhuk

ihsan dari en.google

Done. Macam satu segmen pulak, jangan pening okeyh, ni bukan segmen cuma ada makna tersirat,  tapi mana tau suatu hari nanti aku adakah segmen anjuran aku sendiri..uhuk..perasan lebih..weee


PRE-OWNED: BAGS & LUGGAGE




::esok ke Terenganu with family

Thank For Reading, Coming n Comment Here

12 comments:

cucu umie said...

kalo kita rajin incya-Allah ramai jer akan follow.. usaha tngga kejayaan

NuSaNa NoSa 91 said...

yup2~ keen pon perasan camtu gak.. utk yg ke-14, ada word verification.. adesss.. lemah smgt.. keen terus off9, pastu sejam kemudian on9 blek.. pastu bleh follow lg 13.. mcm tu la yg keen buat sampai lebam.. mood follow je, sbb mls nk update.. huhu~ T_T

NuSaNa NoSa 91 said...

btw, tahniah tau sbb followers dh ramai~ ^_^

Ini Kisah Tia said...

betul tu . thats why , siapa kata followers tak penting ? followers tu lah penyuntik semangat kita nak berblog :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

betul cakap Tia tu... hee..

,followers penting untuk naikkan semangat kita untuk terus nak berblog...

..so, teruskan blogging... kalau ada haters yg tak suka... pedulikan mereka tu semua... heee..

Acik said...

follow mengfollow adat berblog ... :)

G3-lina said...

ehem. blog kite same la.. takde arah tuju! hehe~

*assyiera* said...

hik2. saye follower baru awk :)
ha.. yg ke 287.
wow. ramai follower awk :)
tahniah. keep in blogging ek :)
manusia itu pelbagai, kesukaan, cara, ragam, sume berbagai.
yg penting. kite jd diri sendiri :)
yeay! ol de bez :)

p/s : saye suke komen2 n kurang wat entry. hehe. insyaAllah, saye singgah lagi :)
[bergantung pd wireless] hehe.

diana said...

jangan risau.
baru berblog biasa la kurang follower ni..
akak dulu 5,6 bulan berblog follower baru 2 ratus.masa tu mana aada segmen2 ni..gigh je la bw sendiri cari pembaca...follwer tak ramai tak pe.yang penting pembaca setia ramai..:)

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

ChoCoLieTa said...

salam..singgh n da foloow awak balik..:)

ashafanie said...

TQ all for srport..
dah follow blog kalian..

sorry baru ada kesempatan balas komen kalian.jgn segan datang lagi.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang