Followers

Thursday, 7 July 2011

ETONG'S ME AND MIRROR CONTEST



Salam


Walaupun hari tak ni sempat nak blogwalking, masih sempat join segmen yang telah di invite oleh tuan empunya segmen. Tapi sempat join 2 segmen je ketika ini. Thanks yer, macam tau tau je suka join segmen, di sebabkan faktor masa segmen dapat join bila di invite or di tag je. Banyak segmen yang terlepas pandang..

Berbalik kepada tajuk entry, ni merupakan segmen yang telah di invite oleh Etong, Etong tinggalkan jejak di shout box aku. Segmen ni memerlukan komen dari bloggers aku. Seberapa banyak komen yang ada untuk entry ni. Oleh itu, mintak jasa baik korang yang selalu singgah blog cincai aku ni, sudi-sudi la komen entry ni..hehe..malu la kalau blog aku yang paling kurang di komen.hehe..macam pentingkan kemenangan pulak. 
Ini sebagai salah satu sokongan aku terhadap bloggers yang anjurkan segmen. 

oppsss...terlebih ayat di entry segmen kali ni. Time tu selesaikan syarat.




pic with my best frez 





Lengkapkan ayat ini " Saya suka bergambar dihadapan cermin kerana dapat melihat anugerah Allah yang tidak ternilai kepada kita sebagai umatnya. Selain tu jugak, bila bergambar di hadapan cermin, kita menyedari bahawa, apa yang kita lakukan, ada yang menurutinya bersama iaitu bayangan diri kita sendiri. 

Tarikh tutup segmen ni 4 Ogos 2011. lambat lagi, so komen la sikit. TQ invite me yer Etong. entry yg simple. TQ jugak buat bloggers yang sudi komen nanti.

::Itu bukan pic terkini, pic yg ditayangkan adalah pic simpanan peribadi setahun yg lepas bersama my bestfrez




PRE-OWNED: BAGS & LUGGAGE



thanks for reading

4 comments:

NA said...

Pelik peraduan ni. Apapun semoga berjaya :D

Etong said...

thankyou join contest etong dear. goodluck dari etong :)

syaz@rozelt said...

syaz komen dekat sini~

1st time tengok gamba tu macam ade 4 org..rupe2nye berdua je erk..hihi

All da best..lambat lg 4 ogos..

izzati jerr said...

smartlah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang