Followers

Thursday, 7 July 2011

Ashafanie mintak maaf pada followers baru

Salam


Dah lewat pagi entry ni di post, 
walaupun ni entry ke-3 dalam masa singkat. 
2 entry yang lepas join 
dan 

Entry ringkas.. me... ulr name as ashafanie, nak memohon beribu kemaafan kepada semua followers baru kat blog ni. Hari ni belum sempat follow back korang. Belum jugak balas kunjungan dari shout box. Mungkin followers baru ni dari segmen Freaky, sebab petang lepas kelas tadi sempat follow blog kumpulan 6 dan kumpulan 7 yang dah tersenarai. Tahniah all sebab dah tersenarai. TQ jugak sebab dah follow back my blog yang cincai ni. Semoga wujudnya sebuah persahabatan dalam perkongsian ilmu yang ada.

Akhir entry ni dengan perasaan bersalah dan ingin ucapkan 
BERIBU KEMAAFAN 
DAN 
THANKS FOLLOW ME BACK.
( macam hari raya pulak )

:::Esok andai ada masa,aku terjah korang semua. Andai ada lagi followers aku yang belum aku follow, pleasa tinggalkan jejak korang kat sini. Aku tak follow korang balik, rata-ratanya tiada link url blog korang.

Happt Blogging All


Thanks For Reading


PRE-OWNED: BAGS & LUGGAGE

2 comments:

NA said...

Takpe lawat perlahan-lahan. Saya pun tak semua dapat buat serentak.

NurFahz said...

its ok ..take ur time..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang