Followers

Sunday, 3 July 2011

BLOG : Eyfa menjadi followers ke 200 blog ni. Jom jenguk Eyfa

Salam

Tengok Sini



Berdasarkan entry lepas, aku ada niat nak wat satu entry berkenaan followers ke 200 aku. Alhamdulilah dah tercapai dan dah jumpa followers bertuah tu. 
Siapa dia??




Nie blog yang menggelarkan diri sebagai Eyfa. Cantik nama, secantik blog. Purple gitu. Aku belum terjah betul-betul kat blog Eyfa. Tapi dah follow blog cun ni. Dari tajuk-tajuk entry blog Eyfa, memang menarik minat aku, aku dah baca beberapa entry yang terkini, header baru katanya. Tak sempat nak kenal header lama.. hehe.. 
anyway 
Salam Perkenalan 
Happy Blogging 
to




TErima KAsih AtaS soKOngaN u All

8 comments:

EYFAalias said...

Hello ashafanie :) hehehe. thanks sebab review blog eyfa yang tak seberapa ni. Salam kenalan. Hope lepas ni kita boleh jd lagi rapat :)

ashafanie said...

Insya Allah..sekilas pandang ur blog, rsa nak bca lg.. cara penulisan cm kita dh knal lame,dah mcm member rapat n insya Allah.. nak knl lame2..

Freaky said...

tahniah dah sampai 200 lebih. hapy blogging

ashafanie said...

TQ Freaky, i think followers bertmbah hasil dri sgmen Freaky jgk..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

congrats ye... teruskan blogging... heee~

ashafanie said...

TQ Izzat

iPai said...

wah2 .. akak eyfa dapat jadi follower ke 200 !!! uhuhuhuh .. tahniah laa eyfa

ashafanie said...

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang