Followers

Sunday, 3 July 2011

BISNES : Shawls On9 Penghabisan Stok harga syok habis

Salam


Morning bloggers. Awal aku post entry. Tak perlu cakap banyak kat sini, cuma nak kongsi satu bisnes penjualan stok dari Shawls On9. Nama lagi jualan penghabisan stok, harga nyer, membuat aku tidak teragak-agak untuk membeli. Ni merupakan kali pertama aku membuat transaksi melalui online. Wah, makin ke hadapan aku sekarang. Aku and my sis dah order 5 helai shawls, gile ke..haha... murah beb.. Hari ni nak wat transaksi pembayaran. Nanti boleh gayakan shawls tu nanti.



CLEARING STOCK....2011

PADA 02 HINGGA 04 JULAI 2011
SHAWLS ONLINE MENGADAKAN JUALAN "CLEARING STOCK"
HARGA-HARGA SEPERTI BERIKUT :
PASHMINA POLKA DOT : RM8.00/PCS
PASHMINA TWO-TONE/TONE : RM8.00/PCS
SHAWLS : RM5.50/PCS
FLOWER SHAWLS : RM8.00/PCS
INNER : RM4.0O/PCS
GREB NOW....BEFORE OUT OF STOCK..TQ




Untuk lebih detail KLIK SINI untuk 
ke blog Shawls On9. 
Esok last untuk jualan penghabisan stok ni. 
Ape tunggu lagi...

Thanks For Coming

4 comments:

siti kektus said...

hehe, belom ada mood nak bershopping lagi la, hehehe ;)

ashafanie said...

sementara penghabisan stok... shopping le jgk..hehe

izatul fazlin said...

pantang tgk shawl,msti nk beli.tapi no fulus lagi. :(

ashafanie said...

anie sndri trikut ngn adk jgk,dlu xmnt shawl, ntah nape skrg tba2 mnt.
anie ngn adk order 5 shawl..huhu
Ade rzeki sikit,tu yg dpt beli.. tgh gawat skrg ni,..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang