Followers

Saturday, 10 September 2011

yeayy...blog dah update setelah sekian lame menyepi

Salam

perghh..lame giler aku xupdate blog
bace tajuk entry pon dah tau kan
tapi ade ke owang bace blog aku..hihi
tak kesahlah...
tapi...
tentunya...
ade banyak cite nak share ngn korang
sal raya tentunya..
something special aku nak cite sal tanaman aku yang dah dapat hasil
tapi entry ni aku nak cite sal 'cinta' aku terhadap 'craf '

sebenarnya baru beberapa bulan aku aktifkan diri aku dengan dunia craf
dengan kelebihan yang ada..
aku gunakan dengan buat bisness craf ni
totally 100% guna modal aku
dan tentunya 100% hasil kerja tangan aku
disamping ahli keluarga
**adik pompuan potong kain
**mama masuk fiber
**adik laki aku pon turut serta tau..die tolong pasangkan keychain..

tak mo cakap lebih la.
korang LIKE la page aku kat sebelah ni..
setakat ni aku aktif wat keychain/hanging with name
raye ari tu pin tudung..
murah je..memadai ape yang aku keluarkan
harga kawan-kawan la..
sekarang teringin nak wat pillow pulak..
tapi target aku..
buat untuk order..
so sape berani nak soh aku try wat pillow..
silalah order..

dah LIKE. ke ??...
order sedang dibuka sekarang..

ok sekarang aku kasi 2 gambar craf hasil tangan aku..berkenan..leh jer oder..


new design pin tudung bunga tulip..sebelum ni aku selalu wat bunga daisy..:-)

ni keychain with name..order dari kak senior aku..ihik..ni name depan je..nak depan belakang pon boleh..


by

2 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
wah! lama bercuti ya~ hehe..
canrtik dan simple. hehe. tapi awat kepala domo kun macam separuh je pipi dia? harga2 ni berapa?

tengok yang ni. mana tau berkenan nak buat yang ni untuk kad majlis ke..huhu


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/01/seni-kertaspopup-card.html

ashafanie said...

wsalam..huhu..thz.for detail klik my page kat tepi my blog..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang