Followers

Monday, 15 August 2011

aku kembali

salam

dah 15 Ramadhan
tiap awal entry asyik sebut bilangan ramadhan je
tak sabar nak raya ar tu
hehhehe
korang pon same kan..

ok entry lepas
aku ade kasitahu 4 dalam 2
ape die??
klik je SINI

hari ni, aku dah siapkan satu kerja tu
ape??
satu tugasan ler..
dalam sibuk siapkan craf
pas sahur tadi aku dapat siapkan assgmnt tu
just 3 ulasan jurnal
ambil masa 2 jam je

tinggal satu je ag assgment group
faham je la kalo group..hehe

craf aku waa...
makin hari makin ade order
tak sangka dalam suka-suka 
menjadi satu pendapatan
mungkin aku akan lebih serius dalam bidang ni
if aku sempat la
masih belajar ni (last sem da pon)

nak share la kat korang gak..
asyik baca bebelan aku je kan
ni die..


ni die 20 pcs keychain yang di order oleh kenalan adik aku
perghh...nak makan ke nak jual ni
sakit mata + sakit tangan 
dok ciapkan sume ni
sampai kena mintak tolong dari adik aku
nak upah lak tu
klik LIKE page aku untuk view craf yang lain

sekarang proses menjahit..nanti leyh upload sume keychain ni
rezeki di bulan ramadhan
Alhamdulilah
sekarang lebih 10 item yang telah diterima order
sume nak before raya
kalo aku punyer banyak masa
nak je aku perbanyakkan contoh craf
tapi apakan daya aku
sebagai pelajar semester akhir
hinggakan tahun depan berangan nak banyakkan koleksi bisness..

and the last
carta family
sorry my mom
bisness sedang berkembang
Insya Allah dalam minggu ni
semoga urusan aku dipermudahkan dibulan pose ni

korang..KLIK SINI tolong aku..TQ

:::esok berbuka with lovely frez n si dia.. Insya Allah

by

2 comments:

cIk PikA said...

hehe.. wat la GA pas ni.. bg key-chain2 yg cumell tu.. hehe :D

ashafanie said...

wee...ade ke nak join kalo wat GA,,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang