Followers

Monday, 11 July 2011

" Segmen Promote Blog "

Salam

sebelum ni dah join segmen dari Freaky
Mulai hari ni join segmen dari KOTAK BULAT (KB)
special segmen  ni sebab akan ada step seterusnya
walaupun sibuk
nak jugak join segmen dari KB
tanda sokongan 


Tarikh start blog tak ingat la KB, tapi November 2009 la
tapi aktif blog ni dengan entry pertama 
bertarikh 1 Januari 2011

followers terkini 11 Julai 2011 (23:32)
308


to KB::please tinggalkan maklumat untuk entry seterusnya dari KB di kotak shout box
sebab sekarang sibuk dengan Tugasan Kaedah Penyelidikan untuk semester last
walaupun sibuk, nak jugak join segmen dari KB.. tadi dah komen kat entry KB tak leh join, 
tapi tiba-tiba berubah fikiran bila terbca info KB entry seterusnya berkenaan segmen ni di blog my sis
kalau boleh segmen jgn tutup awal petang. saya selalu on9 malam.. :-)

sorry terpanjang KB, kecik je tulisan..sudi2 lah membaca,..hehe

12 comments:

kotak bulat said...

Thanks join.. xpe... untuk step kedua, kalau buat malam pun xpe.. :)
yg penting buat untuk support blog lain..

ashafanie said...

ok Kb..insya Allah akan luangkan msa nnti..Kb bantu tinggal jejak kt komen.. nnti trlepas pndag.. TQ

Freaky said...

uik gud luck :D

Azreen Shafila Abdullah said...

keciknye "surat" ko KB.. sakit mata KB nak baco..

ashafanie said...

surat mana leh tlis beso2.nnti org bca..ekkekke

Acik said...

kenapa kecik tulisan tu? heheeee

...Minah BluR... said...

first time dtg sini. hehe
btw, saye MB. kite stu grup lam segmen ni... folo sini yep awk...
salam kenal~

NasZ said...

singgah dari blog kotak bulat..saya group 4..hehe..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

cik pip said...

pip dari group4..singah sini :)

Cik.Tedy said...

yuhuuu..yanaa dr group 7 singah cnie jua..salam perkenalan...(:

jom bace n3 nire..http://secretoflife69.blogspot.com/2011/07/all-about-seven-n-juz-about-seven-part_13.html

Qaseh dalia adelia said...

happy blogging dear .. better follower letak kat atas =)

mary ann ;) said...

singgah dr segmen KB... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang