Followers

Tuesday, 12 July 2011

Promote blog ahli kumpulan ashafanie 'kami dari kumpulan 1 segmen KB'

Salam

Semalam dah join segmen dari KB
hari ni dah leh tengok senarai kumpulan yang telah di bahagikan oleh KB sendiri
blog ashafanie-life tersenarai dalam kumpulan 1
seramai 8 orang ahli termasuk aku ler

Jom Singgah Blog ahli kumpulan ashafanie
jangan singgah je
follow la jugak
komen sikit entry ahli kumpulan ashafanie kayh
korang pasti epy macam ashafanie jgk
Terima Kasih 

http://tirana91.blogspot.com/
tak dapat copy banner..
tapi banner die cun tau. tak caye klik ar link bawah ni
http://izara4eva.blogspot.com/


http://luvmaxle.blogspot.com/



ni blog Oja
wat masa sekarang Oja tak ada banner
korang yang bermurah hati
kasi free banner kat Oja

http://ashafanie-mylife.blogspot.com/
kuek2..ni my blog ler...

Ni blog shiela
banner tak leh copy pulak...
jom singgah tengo blog Shiela


bila dah singgah blog ahli kumpulan ashafanie
pasti ada something yang lain dari yang lain 
same la dengan blog ahli kumpulan ashafanie

Nak tengok senarai penuh kumpulan lain


Thanks untuk sokangan dari rakan bloggers sekalian

6 comments:

myhatiku said...

terjah group 1..:D
promote blog group 3 kat sini :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/07/promote-blog-ke-macam-nie.html

...Minah BluR... said...

yeah....ade MB disitu ngeh ngeh ngeh. thanx taw yunk!

...Minah BluR... said...

MB pun baru siapkan entri hehe. jom tengok.

http://luvmaxle.blogspot.com/2011/07/alahaku-taw-korang-tak-nak-terjah-punye.html

Bro ahmad said...

wahhh thank..nanti bro promote ahli geng..walaupun terlambat..sebab ada kerja..bro akan usahakan jugak..d

Bro ahmad said...

ha haa entri dah siap..blog anda di promote ^_^

http://www.trioseposen.com/2011/07/bro-tolong-promote-blog-ini.html

Acik said...

wah, bagus saling mempromote gini. sayangnya acik x sempat join. huks! banner free utk ashafanie kat Pimpin Tangan Acik ... hope asha suka! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang