Followers

Monday, 11 July 2011

abaikan masalah butang followers...jawab soalan ni

Salam

Hari ni dan semalam
masalah butang followers masih tidak berubah
tapi ada sesetengah blog yang aku singgah
ada butang follow
tapi banyak yang tak ada dari ada
ape la masalahnya kan

ok 
sekarang tak payah bersusah payah
fikirkan masalah yang kita tidak tahu puncanya
ape kate korang tolong aku
tak susah pon


BLOG AKU BERAT KE??
ni je soalan nyer

ade bloggers cakap
 ruangan iklan  kat atas tu
 membuatkan blog kita berat
so buat readers aku
yang selalu singgah
ape yang korang alami??


berat ke blog aku sekarang?
kalo berat
ape yang menjadi faktor.
mohon share pendapat korang kat ruangan komen entry ni
Insya Allah akan ubah apa yang perlu



Thanks For Coming

:::rabu ni perbentangan pertama untuk bab 1,2,3... totaly not ready 
esok kelas pagi.. see u esok hari semua



PRE-OWNED: BAGS & LUGGAGE

14 comments:

..cik gugu.. said...

err gugu pakai beruk band,tp senang je loading..

NuSaNa NoSa 91 said...

emmm.. bg keen, xde la berat sgt.. sedang2 je.. tp klu bleh, ubah beberapa perkara ea??

1) klu bleh, letak butang pause utk lagu tu ea?? sesetengah blogger anti ngan benda ni.. kang xpasal2 asha kena hentam.. huhu~

2) keen rasa, love2 kt sidebar tu xpenting sgt kot.. tp klu nk letak xpe je.. klu buang, blog makin ringan kn?? heee~

3) ada org kata, klu wat scrollbox kt blog archieve tu (kisah terdahulu), tu bleh wat blog makin ringan..

4) yg part iklan tu, keen rasa xde mslh..

btw, ni sekadar teguran tau... jgn terasa.. klu terasa, keen minta maaf~ happy blogging~ ^_^

SoLy SoLicious said...

belog awk ok je..xberat pun...sy pun heran..sy punye belog butang followers hilang....sedih :(

Freaky said...

butang follower ilang tu tade kaitan dengan berat ringan blog

ashafanie said...

wee.. TQ all.. nnti balas komen kalian d entry trbaru esk.. nak tido dah.. esk kelas pagi.. tq for kumen2 ni..

NasZ said...

tak berat sangat pun..loading pun ok je..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

biasa jer pon..:D

Shiqeen said...

err. sy pon ade masalah. hum. takde kaitan ngan berat ringan blog asenye. kebanyakan blog yang sy jenguk 2 hari ni mmg ade masalah follwer. ade faktor lain kot yang kita xtaw ;)

wann said...

maybe ur blog berat lagu kot?...

Faztee Danisha said...

lagu n background luv2 x ok
singgah sini pulak

Acik said...

x derk ler berat sangat. hokeh aje ...

cpahniza said...

ok la...xla berat sgt...

Qaseh dalia adelia said...

tak berat ..kdg blog buat hal tu yg jadi camtu .. dun worry nanti ok balik

kotak bulat said...

xbert sgt pun.. :)

xpat join pun tak pe.. sb xde pksaan tok join segmen tu.. heheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang