Followers

Wednesday, 13 July 2011

dulu dapat header free, sekarang dapat banner free

Salam

dulu sis Cunndaa bagi header free
hari ni dapat banner dari Acik lerr

teruja beb..
walaupun sibuk dengan belajar
sangat teruja nak gitahu u all

nak tengok banner cun yang Acik wat untuk ashafanie

jom

cantik kan..



Thanks For Reading
 nak sambung wat keje arr

7 comments:

SoLy SoLicious said...

bestnye :)

..cik gugu.. said...

wahh untung lah..

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. best nye dea.. ^^

ashafanie said...

hehe..jenguk2 la blog Acik..
pujuk2 nnti dpt la banner free dari Acik,..hehe

Acik said...

heheeee ... tq for this post (hek hek, tengah mood speaking nih!)
kalu nak senang, right click jer atas banner tu dan copy link location, dp ler url banner tu ...

kalu rajin cuba right klik banner tu, save as, pastu save kat picture dulu, then upload picture macam biasa kat blog entry ... :)
kalu x dapat, bagitau acik k!

ashafanie said...

dah dpt acik...hehe
malam nanti nak try post entry guna banner cun ni..
suke3

...Minah BluR... said...

untungnyer... camne leh dapat free tu huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang