Followers

Tuesday, 5 July 2011

" Aku join Contest The Best Picture of Me "

Salam

Aku join segmen lagi. Bloggers yang suka join segmen, jomm  ar...
Aku telah di tag oleh syunathegadis, so harus la aku join..uhuk
padahal memang suka join segmen


Step 1 : Follow blog Sofea

Step 2 : Tajuk entry seperti di atas okeyh

Step 3 : Copy banner beserta link



Step 4 : Upload my pic ( syarat utk join )


Step 5 : Story about my pic

::: Syarat dah tertulis tak nak gambar muka je, tapi pic ni macam tak memenuhi starat pulak kan..harap pic ni cukup syarat bagi pihak Sofea, ade jgk badan tu...hehe.. Tak ada pic yang full. Disebalik pic ni...
- pic yang terbaru, xcaye tengok tarikh..hehe
- pic ni di ambil masa dinner with family
- menjadi pic piihan sebab pic ni nampak kandid, padahal tangan sendiri yang take this photo


Step 6 : Tag rakan blogger

my sis

nana fazlina

izatul fazlin


Step 7 : Tekan butang LIKE kat right sidebar

Step 8 : WAJIB la kan, post entry N tinggalkan entry kat SINI okeyh..


Tarikh Tutup : 30 Julai


Thanks For Reading

2 comments:

Maya Lisa said...

penuh emosi muke nye ye ? chohomeyl ~

Hanim Nordin said...

muke macam my senior, kak hapsah. hee. nice to meet you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang