Followers

Tuesday, 5 July 2011

"blogger otai pilihan saya adalah..."

Salam

Siapakah yang layak menjadi blogger otai korang??

Ni merupakan cubaan pertama syaz buat segmen. Ada sebab katanya bila buat segmen ni, salah satunya dapat menambah kenalan sesame blogger. 

Tajuk segmen pon dah kaw kaw.. Mau ayat lebih ni. Fikir-fikir, godek-godek dashboard untuk memilih siapa blogger otai pilihan aku, ni semua sebab nak join segmen la..hehe

Aku pilih 3 blog ni 


::: Freaky..oh yeahhhh..sangat suke sebab selalu buat segmen yang tentunya menarik ramai blogger untuk join. Melalui segmen Seminggu 100 Follower yang tentunya menambah bilangan followers yang ada, kini Freaky dah buat segmen Seminggu 100 Follower Kembali. Tak dinafikan melalui segmen beliau, trafik blog aku naik. Layak la menjadi otai blog 'ashafanie life' :::



:::Ni pulak Gary, Gary ni menjadi pilihan sebab selalu godek-godek entry aku, commenter terbanyak die la yang dapat..Blog oren yang menarik minat untuk singgah lagi. Tuan blog pon tak de nampak sombong:::




:::Blog sharifdez menjadi otai aku sebab tiap minggu di umumkan 
'blogger terbaik' pilihan dia. Walaupun tak pernah menjadi blogger terbaik pilihannya, ada la beberapa gelaran lagi yang di buat..Blog ni jugak menaikkan senarai followers aku selain Firdaus ( Freaky ).:::


Tulis banyak-banyak macam post entry khusus pulak, berbalik kepada segmen. Bila dah selesai langkah ke-3, boleh la post entry ni untuk laksanakan langkah ke-4. 

Untuk langkah 1 dan 2.. singgah ke blog : syaz atau nama blog: rozelt

Thanks For Reading

4 comments:

syaz@rozelt said...

thanks sudi join..hehe

macam nie contoh yang syaz nak..diorang otai bukan sebab bil folo ke hape..tp sebab semangat diorang berblog, buat segmen n support sesama blogger..iye x??hihi

p/s: tiga2 nie syaz kenal..tp paling kenal yg header kaler biru kepurple-lan tu..hihi

ashafanie said...

hehe...bila join sgmen mlm2..idea melambak..hehe..

blogger kaler biru dah pemes skrg..ahak.. malu la tu Freaky.. weee

NA said...

Freaky memang rajin berjalan blog orang. Diapun rajin menulis

ashafanie said...

sokong la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang