Followers

Tuesday, 5 July 2011

Sokong Segmen Anjuran Freaky..jom..

Salam

Apa yang korang buat?? aku?? Bukak netbook depan tv. At home, 2 Tv dok sebelah menyebelah...so sekarang tengah layan cite Hilang kat TV9 & cite Anna Lu'lu di Tv3..oh yeah.. tak caya..meh singgah umah aku..haha

Ok, berbalik kepada tajuk entry..


Korang tentunya kenal header di atas..

sambil tengok tv aku nak gi follow blog yang tersenarai kat SINI
baru siap follow 2 kumpulan
so buat bloggers yang tersenarai di kumpulan ke 3
Tunggu kemunculan komen aku..ahak..


Ok, Happy Blogwalking All


Thanks For Reading

7 comments:

Addin said...

nak tumpang tengok tv bole ? ngee ~ ;)

cik pip said...

hai..dtg singh sini n fllw:")

Hidayah Shukor said...

salam,
da follow blog sis..
thanks sbb follow blog hidayah yer.^^

iPai said...

ramai yang masuk segmen ni ... terjah2 ..

NA said...

Assalamualaikum...Salam perkenalan. InsyaAllah saya akan komen. Dah ikut :)

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Firdaus Life adalah seorang sahabat blogger saya yang baik, sering datang ke blog Bangku Kosong, boleh dikatakan dia sebagai pembaca setia saya.

Saya follow sebab itu usaha dia untuk meramaikan follower.... :)

Terima kasih kerana datang jenguk blog saya.

NasZ said...

salam kenal...

dah follow awak..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang