Followers

Friday, 24 June 2011

Tersenarai lagi....

Salam..

Yehhhaaaa....Ade lagi entry yang aku post, korang jangan segan silu masuk sini. Ok, berbalik kepada tajuk entry...Ape yang tersenarai?? Meh aku nak kongsi kat korang..

Pasti ada di kalangan followers aku dah pon follow B.L.O.G S.H.A.R.I.F.D.E.Z ni. Mungkin ada jugak ada yang dah join segmen yang sharifdez buat kan. So, korang mesti tahu ape yang selalu sharifdez umum pada tiap minggu kan, TERJAH SINI DULU kalau dah pening ape yang aku bebelkan ni..uhuk..

Walaupun tak terpilih sebagai 'Blogger Terbaik' aku pernah tersenarai sebagai 'Mereka Terbaik' tau, tak caya?? KLIK SINI dan buat minggu ni, turun pangkat sikit la, hanya tersenarai sebagai bloggers yang support sharifdez. Buktinya KLIK SINI PULAK. Amacam?? rasa nak tersenarai tak, ape lagi, mana yang belum follow blog sharifdez. follow la, then yang penting, selalu la terjah blog tu, tak menyesal la..

Ok, bagi minggu ni ada pemenang baru bagi 'Blogger Terbaik' iaitu SI GADIS COMOT. Aku dah follow blog gadis ni, die pon dah follow blog aku. Dan terbukti la BLOG SHARIFDEZ ni membantu menambah follower blog  kalian. Ok, last, happy blogging semua.


Terima Kasih 

6 comments:

Sharif Dez said...

Wah. Cepatnya update. Terima kasih Ashafanie.

ashafanie said...

hehe..terus menaip bila naek kat dasbord td...ihik..anyway..TQ sharif dez.. :-)

Edy Zaidi said...

tahniah2

ashafanie said...

TQ Zaidi

izatul fazlin said...

cayalah anie,, sangat2 betuah!

ashafanie said...

hohoho..tak sangka la...ihik...ade ag blog yg anie terlist..siap d link ag..tp no need time nk terjah satu persatu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang