Followers

Friday, 24 June 2011

Tak Dapat nak Blogwalking malam ni....

Salam..

Dukacita dimaklumkan bahawa aku tak dapat nak blogwalking malam ni. uhuk. Sebab utama aku nak capai target aku malam ni, target ape?? Target untuk siapkan 1 tugasan bagi subjek STRATEGIK. Susah jugak tugasan ni sebab aku kena buat satu analisa GERAK KUASA PORTER bagi sebuah organisasi, pemasalahan yang aku sedang alami sekarang, aku tak tahu organisasi mana yang sesuai, andai korang tau mintak share eh. Need Help ni.

Ok, entry ringkas dari aku, harap dapat capai target malam ni. Memadai la tak blogwalking malam ni. Tak lupa nak ucap Terima Kasih kat followers baru aku, ada yang aku dah follow balik blog korang, mana yang belum aku follow balik, kasi link korang kat entry ni, nanti aku singgah blog korang. Ok, that all. 


Terima Kasih

1 comment:

cik aisha said...

subjek strategik?strategik management pnh la blaja dolu...ehehe..pape pn siap tugasan dulu ye...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang