Followers

Wednesday, 29 June 2011

STUDY : belajar yang tiada kesudahannya

Salam..

Hari ni masih jugak tak leyh nak blogwaking kat blog korang, mintak maaf banyak-banyak. Minggu ni tugasan yang sangat padat. Insya Allah bila nak siap semuanya, aku habiskan masa untuk terjah blog korang semua. Thanks bagi support. 

Hari ni balik awal daripada biasa, so aku nak rehat petang ni. Tido petang sekali sekala. Happy Blogging all. Jangan segan silu singgah lagi. 


Terima Kasih 
Jangan Segan
Datang Lagi

7 comments:

Rahmad said...

aku rasa nak pecah kepala dh stdy ni..

x ble paksa sangat..

ashafanie said...

@rahmad::belum jugak stdy mmg tersangt sakit kpla.kan..bljar dlm keadaan epy dpt kurgkan tekanan..

GaRy™ said...

x per la kalau online kejap je.. mesej je gary.. nanti lepas gary buat, ashfa tengok la... pastu kalau ashfa puas hati, baru gary deco blog ashfa... ok ke?..

ashafanie said...

ok jgk..nnti sy free, sy msj ape yg sy nk utk blog tu nnti... tq Gary.. :-)

syarifahsidrus said...

study susah kan :)tapi kalau ikhlas, kira ibadah. mesti happy :) chill!

ashafanie said...

@syarifah:::btul tu.. stdy ibadat yg wajib d tunaikan. smga smuanya dprmudhkan.. :-)

ashafanie said...

@syarifah:::btul tu.. stdy ibadat yg wajib d tunaikan. smga smuanya dprmudhkan.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang