Followers

Thursday, 30 June 2011

Saya Nak T-shirt Domo Kun

Salam

Korang nak t.shirt ni?? Sebelum tu pastikan korang follow blog PUPEL ni dulu okeyh...


cantek kan t-shirt ni..

Apa lagi jom baca ni



Ok, jom selesaikan apa yang telah diminta, nak t-shirt free kan..ihik..berangan pulak, ntah dapat ntah tidak kan..Ape pon kita kena mencuba. Yeah..semangat..

:::::saya nak t-shirt ni sebab suka dengan imej Domo tu, warna coklat sama colour blog saya....hehe tambah dengan sengihan Domo..ihik, kalau dapat 1 dari 3 t-shirt tu, rasa berbaloi join GA ni dan jugak adanya blog ni:::::

Dah copy banner yang di minta.

nak tag 3 rakan blogger yang lain





Ok, dah kan.. harap dapat 1 dari seribu, sangat bertuah woo...mana yang belum join, jom join..tarikh tutup lambat lagi 29 Julai 2011.. 


Terima Kasih

3 comments:

Pupel Liyana said...

thanks sudi joint:)

ashafanie said...

wc cik pupel

si macho said...

menerjah semua yang menyertai :D

caiyok2 \(^_^)/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang