Followers

Thursday, 30 June 2011

ADC & FN GIVEAWAY

Salam..

Hari ni hari aku join segmen kot, yela esok cuti, so rehatkan minda tanpa memikirkan apa-apa pasal tugasan atau pun yang lain-lain. Tadi dah join satu GA, ni Ga kedua aku untuk malam ni. Korang meh la join jugak.


GA kali ni sangat menarik minat aku, sebab aku sekarang tengah gilakan seni craf seperti di atas. Hadiah untuk GA ni berupa seni craf tentunya dari tuan GA ni. Nak tahu apa hadiah yang tuan GA nak bagi nanti. KLIK SINI.  Excited nak dapatkan salah satu hadiah yang ditawarkan. Dengan itu, siapkan langkah-langkah untuk menjadi salah seorang yang bertuah..


1. Follow blog Art Design Craf  ( DONE )
2. Follow blog Fatin Najwa  ( DONE )
3. Like page art.design.craft  ( DONE )
4. Buat entry yang kreatif bertajuk "ADC & FB GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entry anda dan linkkan ke entry blog kami.  ( DONE )
5. Tinggalkan link untuk entry anda pada kotak komen pada entry ini.  ( DONE )
6. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Sharing is caring. ( DONE )

i  - cik gugu
ii  - cundaaa
iii -  tia


Tarikh tutup segmen ni 24 Ogos 2011. Raya ni boleh bergaya dengan hadiah ni, tu pon kalo terpilih.

Ok, dah..ayat bodek sikit ni. Mengharapkan salah seorang pemilik hadiah yang ditawarkan sebab sekarang memang tengah gilakan craft sedemikian, kepingin nak craft sendiri tetapi faktor masa sebagai pelajar membatas segalanya, andai dapat memiliki, ianya sudah memadai. 

Nak lihat hadiah yang mereka tawarkan KLIK SINI
( sambil naikkan trafik blog dorang ) 

Terima Kasih




7 comments:

art said...

Thanks dear for joining.
All the best! =D

GaRy™ said...

wah4!!... gud luck yer~.. gary x pernah dapat GA.. huuuu...huuu....

ashafanie said...

@art::wc..hrp dpt..hehe

ashafanie said...

@gary::Gary join la, mana tau ade rzki..anie pon xprnah dpt dri mna2 GA..hehe..

anismelon said...

santik santik..kreatif..anis pon mint..na wat sendiri xgeti..huuu...

btw gud luck ye dear..;)

Amni said...

cantik la dearrrr..... lambat lagi kan tarikh tutupnya.. insha allah kalau lapang nak try jugak...=)

p/s ; thanks dear singgah blog.. maaf lambat plak kunjungan balasnya.. sibuk sangat semninggu ni dear... all the best! =)

Yang menarik,
AKU JEALOUS! AKU CEMBURU

ashafanie said...

@anismelon:::same la kite..kepingin nak buat...tp tkut xscntik dorg craf..hehe


@amni::wc amni,jom la join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang