Followers

Monday, 20 June 2011

Jom pi kelasss

Salam..

Kebanyakan blogger tentu ade yang tengah cuti semester kan. Nasib la aku, orang bercuti, kita belajar. tapi tak ape la kan, lagipun sekarang dah last semester. Sekarang dah pun minggu ketiga. Kejap je rasa, mana tak nyer, minggu lepas aku masuk wad, nak tahu lebih detail KLIK SINI juga SINI

Sambil godek-godek blog ni, terbaca la satu komen dari blogger kat salah satu entry aku ni, aku terlepas pandang, blogger tu bagi link pasal penyakit yang aku hadapi minggu lepas. Demam Kepialu. terjah sini ehh. Memang benar tanda-tanda apabila anda  menghidapi demam kepialu, sakit-sakit, lenguh badan sampai hari ini masih terasa, so korang jaga pemakanan korang, bukan sahaja makanan, minuman juga teramat penting. Aku doakan korang sihat jerk. 

Ok, pagi tadi dah 2 jam kelas pengurusan operasi, kelas petang kol 3 jap lagi ni, 2 jam jugak, kelas strategik. Bersemangat sikit walaupun kelas petang, sabar je kan. Happy blogwalking buat semua bloggers. 


Terima Kasih

4 comments:

JR Online said...

Doa JR agar Ashafanie sihat selalu...

ashafanie said...

Terima Kasih atas doa..:-)

sue perbs.. said...

jage kesihatan ye... happy blogwalking too

ashafanie said...

TQ su...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang