Followers

Sunday, 26 June 2011

Jimmy Shanley dah jumpa isteri dan anak nya..

Salam



Korang pasti kenal Jimmy Shanley ni kan, dulu die pengacara Trek Selebriti, pernah jugak jadi pengacara AF dulu, dan pastinya korang tahu perihal rumah tangga die kan. Sedih bila mengenangkan ape yang dihadapi oleh Jimmy, hanya sempat menikmati 20 hari bersama isteri. Sepanjang isteri die hamil pun,die tak dapat berada di sisi kan. Sebagai suami memang terasa sangat. 

Aku baru je terbaca perihal Jimmy ni, isteri die baru je melahirkan anak dan diberi nama Zahrah Shanley, cantik nama tu. Rezeki Jimmy dapat menatap wajah anaknya dan pastinya bertemu isteri yang setelah sekian lama tidak berjumpa. Nak tahu lebih lanjut KLIK SINI. Kalau aku ada di sisi Jimmy, nak share je rasa gembira aku dan pastinya Jimmy sendiri amat bersyukur di beri kesempatan sebegini. Kita doakan yang terbaik buat Jimmy dan keluarganya. 


Thank for Reading

6 comments:

JR Online said...

Doakan yg terbaik utknya...

Terbelog said...

sian mereka ni

anismelon said...

sian jimy..dapat gk dye jumpe anak dye..comel x??

ashafanie said...

:::doakan yg trbaik utk dorang..insya Allah hubungn yg msh blh d slamtkan..

@anismelon:::tahu sal ni dari blog jgk.. ade link blog tu. smpai skrg blm ade pic anak die, tp dpt bykn msti cumil..sbb Jimmy kalo xsilp org kacukan, istri die pon cntek.. :-)

Terbelog said...

bini dia ni mcm x puas enjoy

azeelia azman said...

alhamdulillah.dpt jgk tgok muka ank akhirnya. doa yg terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang