Followers

Sunday, 26 June 2011

BLOG : blog ada masalah nak 'follow' ke sekarang ni??

Salam


Korang perasan tak ape yang tak kena kat gambar diatas?? Tu tentunya gambar blog aku la, tapi kenapa tak keluar senarai followers aku? Lama jugak aku tunggu, berat ke blog aku? tapi bila reload page pun, masih jugak sama. Bila godek-godek blog lain ( yang singgah kat chat box aku ) sama jugak, tak ada link untuk tekan follow pon. Korang ada menghadapi masalah yang sama ke sekarang? 

Harap masalah ni kejap je, yang mana dah follow aku tapi aku tak follow balik, jangan salahkan aku, aku menghadapi masalah di atas, andai sudi, tinggalkan komen di ruangan entry ni, nanti dah ok masalah tu aku follow korang balik.

Mana yang belum jadi followers aku, tak jumpe butang 'follow' klik je butang follow kat atas tu, andai sudi la, blog yang cincai je ni.


Happy Blogging Semua
Bersedia Untuk Azan Maghrib


4 comments:

Sharif Dez said...

Semalam memang tak ada button follow. blogspot tengah update server la tu.

Sharif Dez said...
This comment has been removed by the author.
ashafanie said...

@sharif dez::cam g2 ke..smlm xon9..xprsan la cam ni..thz 4 info.. :-)

Terbelog said...

dah selalu dah problem mcm ni :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang