Followers

Friday, 16 September 2011

rindu nak blogwalking...singgah kat chat box tau

Salam..

mulai 16 September 2011. nak gantikan perbahasaan dari ' aku ' kepada ANIE boleyh?? rasa cam dekat pulak kan..walaupun blog ni ANIE dah create a few year..tapi baru beberapa bulan lalu ANIE mengaktifkan diri dengan dunia blog.best bila berblog.dapat kawan baru..dapat info baru..But.. masa pulak tak sempat. ANIE sekarang malam jerk onLINE..waaa...rindu nak blogwalking tiap masa..sekarang ANIE sedang menghitung hari nak FINAL. Ade beberapa hari jerk lagi.. ade 3 subjek.. not ready arr sume subjek..sekarang pulak dah berjinak dengan dunia craf. kena wat jadual di ambang exam dah sekarang ni. ANIE jugak dah lama benar tak join GA,SEGMEN dari teman bloggers.. nanti korang share la kat chat box kayh.. ade masa ANIE join. walaupon tak penah menang, melalui GA ni kite leh naikkan trafik blog, tambah kenalan jugak. teman blogger ANIE pon ade suggest ANIE wat GA sebab sekarang ANIE tengah aktif dengan dunia craf. Insya Allah. If ada masa N ade ke orang nak join nanti..ihik..

ok..nak mulakan blogwalking ni..nanti korang tinggal link kat chat box ANIE kayh..pas BW nanti ANIE singgah blog korang. 

by



1 comment:

Princess Nusy said...

samela buzi..huhu..final dh?gud luck! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang