Followers

Tuesday, 7 June 2011

SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG

Salam..

Sebelum ke kelas hari ni nak join segmen lagi. Bila join segmen ni, makin bertambah followers kat blog ni, Terima Kasih buat kalian yang buat segmen-segmen ni..

Ok, segmen kali ni dari terbelog.
Caranya mudah je,

langkah pertama like FAN FAGE terblog.

langkah kedua buat entry yang bertajuk SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG.

Seterusnya letakkan logo terbelog ni



Dan yang special segmen ni, korang perlu letakkan gambar followers tak kesah la dari blog orang lain or blog terbelog ni sendiri. Kebetulan aku berkenan nombor followers aku kat blog terbelog ni, so ambil yang ni je. Aku suka no ni sebab aku suka no di apit. nombor 4 diapit nombor 3. Hehehe

lupe nak crop..klik gambar untuk pembesaran
Ok siap. sekarang nak copy link ni. So, korang mana yang belum join KLIK SINI.


4 comments:

Freaky said...

erk ape ye nombor follower yang cun bg blog freaky..

Kelainan Dalam Entri

ashafanie said...

kelainan ada kalanya no yang kite suka.. saya suka no di apit cth 232.. no doble cth 224..hehe
tp skrg follower under 100 so xde no follower yg cun lg

Raja Syakirah said...

sep kito !!
molek nombor
=)

kiwi said...

cantekkk la! kiwi pun ada no macam tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang