Followers

Tuesday, 7 June 2011

MAKAN ANGIN BERSAMA GENKCORNER

Salam

Segmen last sebelum melelapkan mata. Mana yang belum join meh kite join same-same. Tak salah kan asyik join segmen je..hehe...Tak sempat nak post entry, so post segmen je. Aku pon join segmen yang senang-senang je..

step 1 : Follow genkcorner

step 2 : Buat entry seperti di atas MAKAN ANGIN BERSAMA GENKCORNER

step 3 : Letak banner yang cumil ni.


step 4 : Tag kepada blogger lain ( ni blog kwn2 aku tau, sudi-sudi lah jadi follower dorang erk) lebih 3 xpe kan..hehe






Ok dah siap pon.
last step mestilah linkkan ke ruangan komen ni.

Tarikh Tutup : 29 Jun 2011..lama lagi tu, so ape lagi join la sekarang sebab ada cabutan bertuah bagi blogger yang terpilih. tak caye?? TEKAN SINI.





4 comments:

Ini Kisah Tia said...

Tia singgah blog ni ye XD

Entri Apa Ni?
Dah Check Harga Blog Korang?

kiwi said...

bagus la join segmen2 camni, boleh menambah kenalan bloggers disamping menambah followers :p

genkconer said...

masyeh sudi join..:D

ashafanie said...

tia:: ni entry utk sgmen Genkcorner. meh la join..:-)


kiwi::btol la kan. segmen yg menambahkan followers dismaping dpt bca entry yg brgna..:-)

genkcorner:::WC. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang