Followers

Saturday, 4 June 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA



Semalam tak sempat nak join dan hari ni Abg Ben buat segmen lagi. so ape lagi, nak try la. 

Abg Ben soh lengkapkan ayat ini .. DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA ... ( tidak lebih 100 patah perkataan )

Dunia blog bermakna bagi diri saya kerana dapat mengetahui pelbagai isu - isu semasa dengan cepat melalui blogger. 

Ok dah siap, sekarang nak link kan post ni kat comment Abg Ben ...

11 comments:

iedaurora said...

datang dari blog abg ben, terus follow kamu..

http://iedaurora.blogspot.com/

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

i'm ashafanie said...

iedaurora::TQ sudi jadi follower, dah follow blog u.. Epy blogging 2 u..


Wahida::Dah jalan-jalan, siap follow u lagi..Epy blogging 2 u..

solomolo::: TQ singgah kat blog yg xseberapa..:-) Epy blogging 2 u..

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom ushar :
ubat gigi punca ulser?
permainan angry bird terbesar

Pak Syahot said...

singgah cni dr blog abg ben....x sempat plak nk join segmen abg ben...tp ttp nk blogwalking kt blog2 yg join segmen abg ben...
klau senang, lawatlah ye blog
http://paksyahot.blogspot.com

terime kaseh daun keladi...

Ini Kisah Tia said...

Tia singgah dari blog abang Ben ;)

Hormati Mereka Yang Lebih Tua

miss fie said...

jenjalan kat sini dari blog abang ben :)

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/

ashafanie said...

TQ u all

pha::TQ sudi terjah blog yg xsbrapa ni..dah pon usha 2 link tu..informasi yg amt brgna la..:-)


Pak syahot::TQ sudi singgah,sy dah pon singgah blog awk terus jadi follower. Abg Ben slalu buat segmen so laen kali join ler..:-)..Jemput datang lg kat blog yg xseberapa ni..:-)


tia::TQ sudi singgah.dah pon menjadi follower u..:-).. jgn segan silu singgah lg..


Miss fie::TQ sudi jenjalan kat sini.. dah jadi follower u..Meh Jalan lagi..:-)


Farid ::dah singgah blog awk, terus jadi follower..:-)
Singgah la selalu

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang