Followers

Thursday, 23 June 2011

Jiwa Kacau

Salam...

Hey korang..makin lama, makin ramai pulak yang online time ni kan. Aku sedari dari pertambahan followers aku sekarang ni. Terima Kasih wat u all yang dah jadi followers baru aku, makin hari makin bertambah followers, setiap hari ade je followers baru, tiap-tiap hari happy la aku. Tapi jiwa masih jugak tengah kacau sekarang ni. Tapi no hal lah, sebab korang, aku cuba happy kan diri sendiri. 

Walaupun esok aku dah tak de kelas, tapi aku dah di bebani dengan bertimbun tugasan ni. Perghhh...macam mana nak siap kalau asyik FB, BLOG.. sendiri punyer masalah la kan...adoi...

Tugasan terdekat sekarang kena mintak kebenaran dari satu syarikat kosmetik yang terkenal kat Kelantan ni (nanti aku cerita kat entry laen). Ahad dah kena siapkan, tu tak lagi nak siapkan bab untuk perbentangan pertama 3 Julai 2011 ni.

Tugasan lain untuk subjek Pengurusan Operasi dan Strategik. 2 subjek ni, tak de la susah sangat, ape yang susah aku..Nak rajin kan diri... Hope ade la kesedaran diri esok..uhuk..sambil tu doakan aku.. 

Ok larghh, dah panjang pulak entry ringkas aku sebelum ke kamar..uhuk... Di samping tu, nak share la 5 followers terbaru aku. Jom terjah blog dorang..









Thank 4 Reading

2 comments:

..cik gugu.. said...

wahhh untungnye jd folower baru ;)

ashafanie said...

wee..long time no see u sis gugu.. xlupe lor jasa sis gugu nak naek kn smngat anie utk tros aktf blog..ihik..sis je xtau..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang