Followers

Saturday, 18 June 2011

Header dah cantek tapiiiii

Salam...

Hey bloggers...tak tido lagi..wee...tengok blog aku. Cantek kan bila aku dah "MENJAHANAMKAN" ia. Perghhh....buruk ni wei...dah lewat sangat sekarang ni, esok aku kasi cantek betol-betol kayh. Problem sekarang mungkin sebab aku guna templete yang berlainan. Perghh..berpeluh aku wat benda ni. Nanti korang, mintak share link templete or background yang cantek-cantek eh. Mau tido dulu ni, esok mau pulang ke kampung. Maknanya lewat la aku online. Mintak jasa baik korang tau. Sakit mata mau lihat blog ni lame-lame. Bagi sesiaape yang free yang sudi nak manage blog aku lagi aku suka..ihik...Nite all.

Terima Kasih

4 comments:

cunndaa said...

tak pe...nak suh akak setelkan ke?

Farah Musa said...

:D happy decorating hik3 :D

miss fazz said...

nnti edit2 nyo jadi la tu ~ sabar , wat siket2 eh ~

Ini Kisah Tia said...

hehee . header terkeluar sudaah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang