Followers

Sunday, 16 September 2012

Rindu nak berblogging

Salam

Waaa...rindu nyer nak aktif blogging
mula-mula create blog langsung tak tahu pape
dah mencecah 3 tahun kot blog ni
tapi mengaktifkan diri sekitar pertengahan tahun lepas

sekarang
menyepikan diri sekali lagi
atas tuntutan kerja sebagai
PELAJAR
publish entry pun jarang
dulu nak je publish walaupun satu entry

tambah lagi line internet 
yang dah macam 
chips more
sekarang kat rumah
tengah cuti semester
Insya Allah akan cuba
mengaktifkan diri

projek terbaru dalam fikiran sekarang
masih lagi kearah 
PERNIAGAAN

fokus utama tentunya seni felt craf
ANIE sekarang nak fokus untuk 
jualan borong brooch yang pelbagai design
dan pastinya lebih kemas
lebih cun dari yang sebelum ni
nanti korang boleh jenguk page ANIE
ASHAFANIE COLLECTIONS
boleh LIKE andai suka..


Sebarang pertanyaan mengenai felt craf ni
boleh emailkan kat 
ashafanie@yahoo.com
Insya Allah ANIE akan cuba memberi respon secepatnya

serba sedikit la kan
ANIE akan fokuskan jualan brooch ni
bagi tempahan
door-gift -bilangan >100 pcs order sebulan awal
jualan borong -bilangan >50 pcs order 2 minggu awal
juga jualan runcit
juga tempahan keychain
nanti ANIE detailkan semua maklumat ini
setelah kertas kerja selesai
Insya Allah

Untuk belian 
tudung
barang hantaran perkahwinan (kawasan Kota Bharu)
boleh jenguk page ni tau

Dalam pada berblogging
rindu nak walk-blogging
say hai kat teman blogger
tinggal jejak kat entry
tukar-tukar pendapat, pandangan
sama-sama join GiveAway
walaupun tak pernah menang

Hari kedua di cuti semester!!

::sape-sape yang menganjurkan GiveAway
masih tiada hadiah untuk diberikan??
ANIE nak sponser hadiah sponser untuk GiveAway
boleh emailkan kepada ANIE di alamat email (ashafanie@yahoo.com)
nanti kita bincangkan..::

by

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang