Followers

Monday, 14 May 2012

IPTS oh IPTS

Salam

Ada masa 5 hari lagi untuk ANIE memikirkan sebaiknya keputusan dimana akan menyambung pelajaran atau tidak. Ya Allah sangat sesak fikiran sekarang, ANIE bersedia untuk belajar, tetapi pemasalah kewangan serta persekitaran menghalang untuk ANIE membuat keputusan yang paling tepat. Allah ingin menguji ANIE tika ini. Ya Allah bantulah aku untuk membuat keputusan yang terbaik. 

TQ Fuzzy yang beri pandangan bagi pemasalahan yang dibelenggu ANIE tika ini. 
Rujuk entry INI.

Keputusan tetap akan dibuat.
Untuk meredakan sakit kepala ni.
Jom jenguk page HS Barakah Trading untuk melihat koleksi Tudung Bawal Tone yang terbaru.
Yang belum LIKE, jom ajak rakan di Facebook untuk menyokong dan membeli..

Antara tudung terbaru



by

1 comment:

F.U.Z.Z.Y said...

sama-sama Anie..
:)
yang penting semangat tu ada..
sekarang kalo nak keja pun boleh, anytime boleh PJJ utk degree jugak kan?
asalkan kita nak, insyaAllah jalan tu akan dipermudahkan..
ee..cantik la tudung..
dh beli dah aritu dua warna..
skrg ni asik belek2 album HS je.hekhek..
gatal tgn nak tmbh..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang