Followers

Tuesday, 3 April 2012

Yeke Dapat FREE

Salam

Wah.. 
2 hari lepas ANIE update entry
ANIE dengan baik hati
nak bagi Tudung Bawal FREE 

LEbih detail korang leh

Dah beberapa penyertaan ANIE terima
ada bagi pantun, 
ada bagi ayat yang buat ANIE rambang mata lah memilih nanti
Ada jugak yang bertanya itu ini..

Jangan pening-pening okeyhh..
Perkara utama korang kena buat
LIKE page 
yang ada kat sebelah tu
dan emailkan detail

Nama:
Alamat:
No Phone:
URL blog: 
Nama Facebook korang if ada:

hsbarakahtrading@yahoo.com


Tak lupe "Sebab saya inginkan Tudung Bawal FREE ialah ................................................................................................................................................................................................................ (tak ada limit)
Tudung Bawal mana pilihan ANIE nak kasi korang masih rahsia tau
Mungkin seorang, dua atau tiga 
pemenang yang bertuah nanti

ANIE akan selalu update kat blog tau..
Selalu la kunjungi blog ANIE..

Selain tudung pasti ada hadiah sampingan
buat u all..
wait n see

Terima Kasih sudi menyokong..
Korang tak perlu buat entry khas..
Tapi kalo nak buat..
lagi ANIE sukerrr
lagi sukerr korang share link page HS BARAKAH TRADING
lagi ramai LIKE 

by


3 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Not join la....rietta mmg suka pakai tudung bawal...tapi rietta xde ac Fb....so xbleh like....

Ini Kisah Tia said...

wah! memang buat saspensss .. bile agaknya diumumkan nama pemenang ea ..

ashafanie said...

Rita:: ajak la member lain..ihik.. tak pe tanda sokongan.. mana tahu ANIE terbaik hati nak bagi extra hadiah nanti.. :-)

Tia::pengumuman Insya Allah akan dibuat pada 14 April 2012 setelah penyertaan mencapai 20 orang. Tak nak banyak sangat, kan jenuh nak memilih.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang