Followers

Saturday, 7 April 2012

Sangat terharu bila dapat....

Salam

Sangat terharu bila dapat entry khas
GA yang  ANIE buat
GA tu masih berjalan sehingga 14 April 2012

Mana yang belum tahu boleh 

Apa yang ANIE maksudkan dengan entry khas adalah
ANIE dapat entry khas dari
beberapa peserta GA
dimana DOrang 
bersusah payah
menyiapkan entry khas berkaitan 
HS BARAKAH TRADING

Sangat terharu
ANIE tak menjangkakan 

Boleh Klik link dibawah untuk melihat hasil kerja dorang

Fatin
Nida


:::ada ke yang buat entry khas, tapi ANIE tak tahu, korang boleh tinggalkan URL link tu di ruangan komen ni yer. If ada la..

by



4 comments:

Ini Kisah Tia said...

laa , patutlah jadi referral .. hehe ..

super d0uble F :) said...

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2012/04/tudung-bawal-tone-free.html

:)

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki Kak Nida di sini... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/nak-tudung-bawal-tone-free-tak.html

tq:)

ashafanie said...

Fatin dan Kak Nida..
TQ sudi join and create entry

Tunggu keputusan 14 April nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang