Followers

Saturday, 2 July 2011

"SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN"

Salam

Nak join segmen dari Tia. Tajuk segmen pon dah mantap, tambah dengan banner yang cun tu. Macam mana nak selesaikan langkah-langkah seperti banner di bawah. KLIK SINI kat blog Tia untuk lebih detail.




Langkah yang perlu dibuat


  • Buat entri bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Letakkan banner di atas dalam entri tu dan linkkan ke sini.

  • ( Sudah siap, kat ats tu )

  • Nyatakan berapa follower setakat tu (waktu join segmen ni)

  • ( follower setakat ni 178 jam 2.05 pagi 02 Julai 2011 )

  • FOLLOW blog ni

  • ( Dah lama follow )

  • Entri dah siap? Letakkan link entri tu di kotak komen bawah ni

  • ( Lepas post entry ni, baru dapat link )


    Siap Join Segmen Tia


    12 comments:

    Ini Kisah Tia said...

    oh terima kasih join segmen Tia . eh , Tia pernah masuk blog ni lah . dannn . sekali lagi Tia masuk . harap dapat masuk balik2 :)

    SweetLikeWhat said...

    hye folo sini..datang dari blog tia :D

    Rohaizam Rosli said...

    Iejam join segmen follow n komen ni jugak...

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

    Mish Apple said...

    http://beehac.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

    Shuk_ArChie said...

    Shuk mai menempek walaupun dah lama follow anda... hihi ^_^

    mrs redzuan said...

    followwwwww....

    segmen follow dan komen

    ashafanie said...

    Hello u all

    Tia::Tia slalu singgh blog ni..hehe..

    Swwetlikewhat:::TQ follow..nnti kite follow balik..

    Rohaizam:::TQ follow..nanti kite follow balik

    mish apple:::dah follow blog u

    syuk::TQ sudi menempek kat my entry..hehe...dah join belum sgmen ni..meh ar join..hehe

    mrs redzuan:::TQ follow..nnti kite follow balik.


    ::sory bru bals jejak korang..epy blogging

    EYFAalias said...

    hye. Datang sini untuk balas kunjungan and eyfa followers ke 200! :) happy blogging yaw!

    NuSaNa NoSa 91 said...

    keen pon join segmen ni tau ashafanie.. keen dh follow ashafanie.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

    iMBobo said...

    waaa ramainye join segmen ni..ni segmen terbaeeeek ni!! btw, iMBobo follow here.. :)

    IntaNBerliaN said...

    follow sini

    ashafanie said...

    sory again...baru godek-godek komen2 korang..
    thnks all add n singgh my blog

    eyfa::Tahniah jd followers ke 200

    keen::Tq sudi follow..i dh jd followers u jgk..salam prkenalan

    imbobo::sgmn yg trbaik skrg..hehe..
    TQ follow..dh follow back.. :-)

    Intan:TQ follow..dah follow kmbali

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Nuffnang