Followers

Thursday, 14 July 2011

Segmen : Gadget Kesayanganku

Salam

Bila tibanya hari khamis
bermula lah kerja ashafanie join segmen mahupun GA yang berkenan dihati
entry penuh dengan segmen / GA je
sabo jelah

Ni nak join segmen dari Muz




Langkah untuk join segmen ni:::

1. Letak banner diatas tu dan LINK kan ke blog muz
DONE


2. Buat entri tajuk Segmen : Gadget Kesayanganku
DONE jugak

3. Dalam entri korang tulis jenama handphone korang, nak letak gambar lagi cun. Kemudian tulis gak dah berapa lama korang guna handphone tu dan macam mana korang dapat handpnone tu samada beli sendiri atau hadiah dari seseorang.::memandangkan Muz tidak meletakkan syarat handphone sekarang ataupun sebelum ni,ashafanie nak pilih handphone ashafanie yang pertama yang ashafanie miliki.. jenama handphone ashafanie miliki adalah Nokia 3310..gambar tengok bawah..setia dengan jenama Nokia..hehe..handphone ni dapat sempena ulang tahun ke 15 daripada my dad iaitu 6 tahun yang lepas. ashafanie guna handphone tu hampir 3 tahun jugak dan handphone yang sekarang tak boleh dikatakan handphone yang setia macam 2 handphone yang lepas sebab handphone sekarang bukan jenama Nokia::
(oopppsss...terlebih panjang..dah cukup kot 3 syarat yang Muz nak)


4. Simple saja janji ada 3 perkara di atas.
DAH LA TU KOT..hehe

5. Letak URL entri korang tu kat kotak komen di bawah ne.
nanti dah post entry ni baru leh letak link

6. Siapa nak follow dipersilakan... :)
Dah follow blog Muz sebelum join segmen


(handphone Nokia 3310)

Done to Join
with

3 comments:

muz said...

hidup lagi hp ne...*gambar google ke?*...muz dah lama tak nampak hp camne...hehe

Thx for join... :)

muz said...

hidup lagi hp ne...*gambar google ke?*...muz dah lama tak nampak hp camne...hehe

Thx for join... :)

ashafanie said...

yerp google la Muz.. dah lame sangat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang