Followers

Thursday, 28 July 2011

letak banner blog anda secara percuma kat sini

Salam

gagahkan jugak post satu entry..tak mo dah bagi dashboard korang tak de sal blog ashafanie-life. gamaknya macam ramai readers kan..huhu.anyway thanks for coming..lalalala

Iklan percuma..perghh..dah sebulan aku letakkan kat atas lagi..mula-mula ramai je yang singgah..sekarang..hampeh..dari biokan kosong..baek aku letak banner aku..tak gitu.ahak..cam emo je entry aku kali..relaks2..saje kasi hampeh seket entry kali ni.

korang yang tak sengaja menjenguk blog ashafanie-life ni, jangan view je.. isikan ruangan percuma kat atas tu.. dulu wat 5 jam..sekarang sehari tau. iklan ni dapat naikkan trafik blog anda tau..

serius sekarang aku jarang luangkan masa aku depan netbook cute aku neyh..cute ke..lallaa
kalo online pon..bukak Fb n email jerk..
nk post enrty pon tak sempat
apatah lagi nak BW kat blog korang
tunggu aku abeh belajar bulan 10 ni
kite BW ramai-ramai..hehe

esok last paper Mid Term LasT Sem aku..
wish me good luck..
N
happy blogging all

by

5 comments:

cik pip said...

menarik..mcm mana nak buat iklan free..ajar blh?thanx

jom join contest saya buat :P

SweetLikeWhat said...

dah tempek..tq dear :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. gud luck.. =)
na ltk iklan gak.. hehe

Sharif Dez said...

Good luck 4 paper MT..

FarhanahAdzlan said...

malangnya saya xde banner..haha..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang