Followers

Wednesday, 8 June 2011

Tiba-tiba Demam

Salam...

Semalam dengan tiba-tiba badan rasa tersangat lemah, ingatkan biasa sahaja. Pada ketika itu pulak, tubuh badan rasa sejuk panas je. Dah terlintas di fikiran, takkan lah demam. Hari-hari sebelum ni ok je. Itu la kan, nak demam tak mengira waktu. Tapi itu bererti Tuhan sayang kita, demam pun ujian dari Allah kan. 

Ok curi online kejap sementara tunggu jam 12 nak telan ubat. Doakan aku cepat sembuh, nasib baik esok tak ade kelas, kalo tak, kelas first dah MC.

TQ  kepada blogger yang sudi terjah blog aku yang tak seberapa ni. Dah follow back korang, andai ade yang belum aku follow back, tingalkan jejak anda di chat box. Happy Blogging semua. 



TERIMA KASIH
DATANG LAGI

3 comments:

suha said...

demam tu ujian (^_^)
insyAllah,akan segera sembuh..i'll pray 4 u hehe

Ini Kisah Tia said...

sama-sama ;)

Sharif Dez said...

Harap-harap cepat sembuh.

blog sharifdez

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang