Followers

Sunday, 5 June 2011

Malam ni Errkk

Salam.

Malam ni?Apa yang akan berlaku malam ni, adakah aku nak bagi segmen kat korang. Eh tak la, aku masih baru lagi. Tak yakin dengan itu semua. Aku pon baru 3 hari aktif blogging, amat la terharu dan amat la epy bila tengok ade yang sudi follow kite, ade yang komen entry kite, ade yang tinggal jejak di chat box. Thank u all. Tapi sekarang tak boleh bagi respon kat korang, sorry ehh tapi aku janji malam ni aku bagi respon kat korang semua. Tadi sempat jugak follow beberapa blog baru dan sempat terjah updated blog korang untuk hari ni. Nanti korang link url blog korang kat entry ni, nanti aku follow balik.. 
Selamat Petang semua. 


ashafanie::Sedih sebab esok dah mula kelas.. Masa untuk blog terpaksa dikurangkan.



TQ for Reading
Datang Lagi

3 comments:

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

datang ziarah dari dunia kehijauan blog segmen enche ben~

pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

ha! jangan lupa! lepas dan buat posting, janga lupa promosikan ia. baru orang tahu akan kewujudan blog kita ;)

macam yang pakcik buat ni

ni entri pakcik~
cuma nak tanya..

apa mood kamu sekarang ni? sebab? meowww~

terima kasih. update2 selalu ;)

Udy said...

good luck for ur study !

ashafanie said...

....::TQ ats pndapat..
mood sekarang sedih sebab cuti semester 2 minggu dah tamat..:-(

udy::TQ for wish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang